keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Korresilla kohti kesälomaa

Anteeksi pitkä hiljaiseloni! Viikonloppu hurahti reissatessa mökille ja takaisin. Siellä tuli todistettua mäyräkoiran iloinen perhetapahtuma! Kuusi pientä mäykkyä syntyi maailmaan! Lupaan heistä kuvia myöhemmin...

Tämän päivän aihe on aurinkotuotteet! Muistakaahan ne!

Muutama vuosi sitten olen alkanut käyttää Korresin tuotteita kaikkeen ihonhoitoon ystäväni vinkistä. Kreikkalaiset apteekkituotteet sisältävät ainoastaan luonnon ainesosia, ei parabeeneja, mineraaliöljyjä tai muita haitallisia tai tukkivia aineita. Suosikkituotteeni on jugurttikosteusvoide, jota voisi melkein syödä iltapalaksi... niin ihanan tuoksuista ja näköistä se on :)!

Tilaan tuotteita netin kautta suoraan Kreikasta. Tämä on edullisin nettikauppa, jonka olen löytänyt ja luotettava myöskin. Toimitusaika on noin viisi arkipäivää ja postissa saapuu sympaattinen pieni paperilla päällystetty paketti, johon on liimattu kreikkalaiset postimerkit käsin...

http://www.pharmazon.gr/

Nämä sain eilen postissa. Testasin pienet määrät iholle, mukavilta tuntuivat. Kerron lisää kunhan pääsen testaamaan... Aurinkoa, pliis!

Hiuksille suojaa punaviinistä, auringonkukasta ja aloe verasta



Auringon jälkeen viilentää jugurttivoide.
Suositellaan säilytettävän jääkaapissa, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen cooling effect!


Kolmekymppisen kasvoille 30spf vesimeloonivoide!
Tätäkin tekisi mieleni syödä...

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä! Täytyypä panna merkki mieleen, mä yritän myös vältellä mineraaliöljyjä sun muita. Ja nettitoimitus on pelkkää plussaa ensi vuonna - tosin siellä ei ehkä niin aurinkosuojaa tarttekaan... ;)

    VastaaPoista