Tuntuu, että pannukakut ovat yhtäkkiä kaikkialla! Erityisesti siis minipannarit. Joulun aikaan MeNaisissa oli mini-pannariohje uuden vuoden brunssille, uusimmassa Koti ja Keittiö -lehdessä on herkullinen sitruunapannariohje ja myös Jamie Oliver esittelee uusimmassa numerossaan useita houkuttelevia reseptejä.
Vesi kielellä oli pakko tänä aamuna tarttua vispilään. Paistoin pannarit uunissa kuuden piirakan teflon-pellillä (vähän niinkuin "muffinssipelti"), sulatin vuoissa ensin voita muutaman minuutin ja lisäsin sitten taikinan.
(8 kpl)
2 munaa
2 1/2 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1. Sekoita kaikki aineet keskenään kuten pannukakkuun. Anna taikinan turvota puoli tuntia.
2. Voitele pienet paistosvuoat (8 kpl) ja jaa taikina vuokiin. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Koti ja keittiö 12/2002
2 munaa
2 1/2 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1. Sekoita kaikki aineet keskenään kuten pannukakkuun. Anna taikinan turvota puoli tuntia.
2. Voitele pienet paistosvuoat (8 kpl) ja jaa taikina vuokiin. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Koti ja keittiö 12/2002
Lisukkeeksi kaivoin sitä mitä sattui kaapista löytymään: mummon omenasosetta, kinuskikastiketta, banaania, luonnonjugurttia, pakastemustaherukoita ja mantelilastuja! Mmmmm...
Tykkään kovasti paistetuista banaaneista, joten varmaan kokeilen banaanipannareita.
Sulata voita pannussa, lisää kaksi banaania viipaleina ja hiukan hunajaa. Paista kunnes banaanit ovat kullanruskeita.
Lado kerroksittain pannareiden kanssa, raasta päälle yhden limen kuori ja valele hunajalla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti