tiistai 31. toukokuuta 2011

Sateeseen ja helteeseen


Mariankadulla on tänään herätty ani varhain. Aamukahvit on juotu, lehti luettu, arkisia asioitakin ehditty, koneellinen pyykkiä on jo pyörinyt ja keittiö imuroitu..! Varoitus: tämä juttu sisältää tuotesijoittelua ja aivan "kreisin" juttuyhdistelmän aurinkotuotteista ja kumisaappaista!

Eilen sadepäivän kunniaksi kaivoin esiin Hai-saappaani. Saappaat on yli viisi vuotta vanhat ja ne kaipasivat vähän ehostusta... Siitä juttua alempana.

Ensin hoidetaan kasvoja, koskapa luvassa on aurinkoa ja hellettä!

On aivan pakko esitellä uusi aurinkovoiteeni, joka on NIIIIN loistava! (En saa tästä mitään provikkaa ;)...) Nuxen "Écran Prodigieux" löytyy ainakin Sokokselta ja Stockalta ja maksaa 20 euroa. Voide on tosi juoksevaa ja sen voi sekoittaa oman kosteusvoiteen kanssa. Olen käyttänyt tätä jo toista kuukautta ja ainakin mun iho tykkää, eikä ole ryttyillyt auringosta. Myyjä kehoitti lisäämään tätä kahden tunnin välein, mutta mun ulkoiluilla Suomen auringossa olen pärjännyt kyllä aamulla levitetyillä rasvoilla.

Viime kesän aurinkotuotteista suosittelisin tällä hetkellä enää tuota viilentävää jugurttivoidetta. Hiussuoja tuoksui vähän ihmeelliseltä ja Korresin kolmekymppinen kasvoille oli ihan liian rasvainen. Vartalolla käytin jotain suihkutettavaa, joka oli tosi hyvä, mutta en muista enää merkkiä. Loppu purtilosta kun meni äidin käyttöön talvilomamatkalle.

Toissa vuonna ostin kasvohoidon yhteydessä tyyriin Dermalogican Sheer moisture -voiteen, jossa on suojakerroin 15. Tämä on myös älyttömän hyvä, levittyvä, ohut ja riittoisa! Jos vaan raaskit, käytä ihmeessä, hinta näyttää olevan Dermalogican sivuilla 51,90e! Kääk!



Sitten vähän toisenlaisten hoitotuotteiden pariin... Vanhat hait ovat menettäneet kiiltonsa hoitamattomina :(. Halosella mulle myytiin Wolyn lac patent -ainetta, joka sitten paljastui lähinnä keinonahkan käsittelyyn tarkoitetuksi. "Puhdistaa, hoitaa, kiilloittaa ja estää nahan pinnan halkeilun".
Kuva ennen käsittelyä...

Saippuapesun ja Woly-käsittelyn jälkeen...

Sitten surffasin Nokian jalkineiden sivuille, jossa kerrottiin, että oikea aine saappaiden hoitoon on, tottahan toki, kuminhoitoaine!
"Palauttaa alkuperäisen kiillon ja säilyttää kumin elastisuuden".

Jaa-a, no ehkä sitä kiiltoa tuli vähän takaisin, mutta on nää saappaat auttamatta jo vähän kulahtaneet. Toivotaan, että käyttöä on tänä kesänä tosi vähän!!!!

Hei, aurinkoista tiistaita sulle!!! :D

Ps. Kaikkeen sitä löytyy aikaa mammiksella... Eikä vieläkään kuulu vauvasta. Viime yönä tosin heräsin eka kertaa kunnon supistukseen. Hengittelin sen "matalaksi".

6 kommenttia:

  1. Mun kesäbeautypussukasta löytyi jostain syystä kaksi Korresin sk 15 (vai 30?) rasvatuubia, toinen lienee sinun, viime kesälomareissun peruja? Saat takaisin mielihyvin! Ei ole oikein minunkaan mieleeni ne Korresit, ei levittävyydeltään eikä tuoksultaan :/ t. ML

    VastaaPoista
  2. Siis totta - kumisaappaitakin pitäis varmaan jotenkin hoitaa ja huoltaa! Ei oo tullut mieleen... Tarvinnee etsiskellä tuollaista kuminhoitoainetta joskus jostain, että omat punaiset Hait pysyis pitkään messissä...

    VastaaPoista
  3. Harrastajateatterille tarvitsemme vanhoja hai-saappaita kokoja 37-41. joko noi haalistuneet
    joutaisi hyötykäytöön ? Paljonko ne maksaisi,
    tai vaihtaisitko ne uudempiin,joita olemme saaneet lahjoituksena.Löytyy kontio,hai tretorn
    Terv.teatterin väki.
    Vastauksen voi lähetää sponsorin os.
    juha.karkkainen@lapponiahouse.com

    VastaaPoista
  4. Kannataako vanhoihin saappaisiin tuhlata
    hoitoaineita joilla hintaa 5-15 €,jos uusia saappaita saa 12-25 hintaan !
    Omat keltaiset (pahasti kulahtaneet) leikkasin
    räsymaton kudesoiroksi,jota 39 numeron saappaista tuli n 8 metriä/saapas ja 92 senttiä leveään matoon saappaista tuli kaksi n 7 cm levyistä jarruraitaa.Nyt hait pitävät eteisen
    maton paikoilaan ja jalassa komeilevat uudet
    ratian nilkkurimalliset saappaat.
    Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on kulahtaneet vaalean siniset
      hait.....jos anopille leikkais niistä kudetta,olis keväällä "pakko" ostaa uudet saappaat ! Seuraavat ovat taatusti tummemmat,sillä nää vanhat on jo siinä kunnossa,ettei koiraakaan viitsi ulkoilutaa näillä ihmisten ilmoilla.Vedenpitävyys kuitenkin on vielä jäljellä,joten jalkaan ne eksyvät vain tosi tarpeessa.
      Saara

      Poista
  5. Hyviä oivalluksia vanhoille haille,tarina ei kerro kuitenkaan onko nuo vihreät vielä käytössä,ja miltä näyttävät nyt?
    Sari

    VastaaPoista