sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kirppislöytöjä

Sunnuntai, aaah, joskus yhden aikaan pyöräiltiin Hietsun kirppiselle, t-paidoissa hampaat kalisten... Myyntipöydät näyttivät jo tyhjiltä, mutta viimein löytyi kivoja perusvaatteita. Vilan harmaa pitkä villapaita, Leviksen farkkuhame, pitämättömät Leen mustat pillifarkut ja H&M:n valkoiset pellavahousut - sovittamatta mukaan kympillä. Villapaidan vedin heti ylleni ja on tosi hyvä. Äsken sovitin loput vaatteet ja kaikki ovat sopivia! Pellavahousut tarvitsevat vaan valkaisuainetta. :)! H&M:n raitainen helletoppi ja oranssi-violetti-huivi maksoivat yhteensä euron.



Sitten matka jatkui Ullanlinnan rantaan Kanuuna-kirppikselle. Siellä on paljon vintage-vaatteita, mutta niistä ei löytynyt etsimääni mekkoa tuleviin kesähäihin. Eurolla ostin jollekin kavereiden lapsukaisista hellehaalarin, jota Teppo tässä alla esittelee ;).


Nämä upeat Gaborit löytyivät Rauman lomalla SPR:n kirpputorilta seitsemällä eurolla. Ulkoilutin niitä keskiviikkona RSO:n konsertissa ja korkolaput ovat jääneet jonnekin kodin ja Finlandiatalon välille... Onneksi ei menneet korot pahemmin pilalle. Aika makeet vai mitä?!



1 kommentti:

  1. Mahtavia kirppislöytöjä, wau! Pitäis itsekin ryhdistäytyä sillä saralla..

    VastaaPoista